St. Anton uke #2

Andre uke av camp St. Anton er over og snøen daler fortsatt ned. Sikten fører oss stadig til de dype skogene i Stuben og Sonnenkopf hvor vi spretter rundt på snøputer og faceplanter i pudder. Andreas spratt faktisk rett i et tre i Sonnenkopf, noe som resulterte i et flott bilde og en mild hjernerystelse.

Andreas spretter høyt.

Som du fikk med deg i den første webisoden skadet lars kneet (advarer om sterke scener om du ikke har sett den) og er fortsatt hjemmeværende. Han bruker dagene til å rydde slik at vår husvert skal slutte å true med å kaste oss ut.

Den ene soldagen vi har hatt brukte vi på en kickersession øverst i Stuben. Vi opplevde også et hull i tåken på toppen av Schindlerspitze så jeg, Thor the kid, Sugarcandy og The Verloman signerte fjelltoppen med noen puddersvinger før hullet lukket seg igjen.

Kickersession. En japansk misty syvtyve.

Schindlerspitze.

Thor the kid forlot oss for tonnevis med snø i Tromsø, og fikk æren av å overvære det nå famøse snøskredet i kroken fra første rad. Vi håper vår gamle lærere på ekstremsportlinja på Tromsdalen VGS gir de utløsende faktorene gode råd om ferdsel i skredutsatt terreng i morgen!

Partysvenskene er i storform på Funky Chicken. I går var vi vitne til mannlig svensk genitalia i full sving på bardisken (uheldigvis ikke fanget på film) og vi er spent på hva mer de har å by på fremover.

Ellers er andre webisode ferdigredigert og lastes opp i morgen (vår husvert har generøst gitt oss to timer nett per dag), så stay tuned!

.Nikolai.

This entry was posted in Hygge, Ski, travel. Bookmark the permalink.

One Response to St. Anton uke #2

  1. Huvs says:

    young steezy & co på tur!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s