Julebrev fra Mikael

Røsk mæ i øran, det e faen mæ jul!

Ja, der va nissens måned; desember godt og gang, og vell så det, og vi kjøper inn gavene til kjære og kjente så at kortene våre får krampe. Når jeg skriver denne teksten er klokka 23.30 på lillejulaften, og stemningen i heimen på bygda er god, og det drikkes lett både whiskey og cognac etter en lett joggetur i et latterlig herlig månelys. Tross alt julaften i morgen.

Vi gutta i crewet er nok ikke så himla høy på jula, for vi vil ha hvit jul, akkurat som du. Ikke for at vi får mer julestemning av det, for vi vil jo få kjørt ski og snowboard. I desember har det faktisk blitt 0 skidager på mange av oss, mens Andreas Strømseth har vært og testa ut Kroken Alpinsenter og kunstsnøen der borte. Men her i kjære Nord-Norge har det ikke kommet annet en del kalde blå. Ligger 0,001 mm snø etter snøfallet som kom sist i november. Så vi trener som bare det for å gjøre oss ready for snøen.

Vi trener styrke og kondis i midtuka og øldrikkinga i helgene, for vi skal jo tross alt til Alpene om under en måned, mens Lars Andreas Nilssen og Nikolai Schirmer skal til Alaska, så du kan tru vi gleder oss. Så vi har prøver å toppe ølformen i januar. Samme med den fysiske formen. Så låra, overkroppen og beina har fått kjørt seg. Alle har vell ønsket snø i julegave? Så da er det ikke annet å si enn at det er bare å krysse fingra og tær for et snarlig domp. For vi snakker om det hver bidige dag.

God jul fra oss i Looped!

Lars, Eirik og Mikael på en bra dag i november

 

This entry was posted in Hygge. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s